Een familiebedrijf pur sang

Liefde voor elkaar
én voor het vak

VPV Design is een familiebedrijf pur sang, met eigen designstudio en atelier in het Oost-Vlaamse Waarschoot (Lievegem).
Gino en Maria geven hier elke dag het beste van zichzelf, elk vanuit hun eigen expertise. En dat doen ze vooral met veel liefde.

Alles draait om liefde bij het
VPV Design team.

Logisch ook, want het VPV Design team vormt zowel tijdens als naast de werkuren een straf koppel. Gino en Maria delen niet alleen hun liefde voor elkaar, maar ook hun liefde voor het vak. Dat alles zorgt voor een onvoorwaardelijke inzet en efficiënt teamwork binnen dit familiebedrijf.

Al meer dan 20 jaar is dit ondernemerskoppel actief binnen de industriële wereld. Ze bouwden ervaring op in de staalsector, waar ze al vlug creatief meedachten met de klant. Ze specialiseerden zich in reclamemateriaal en winkelinrichting in stalen componenten.

Gino en Maria speelden al even met het idee om een tweede zaak op te starten, nu meer gericht op creatief vormgeven met zo min mogelijk grenzen. Piepschuim bleek het ideale materiaal.

En zo werd VPV Design dus opgericht.

ONZE WAARDEN

De fundamenten van VPV Design

Innovatieve oplossingen

Kwalitatieve producten

Een all-in-one service

Stiptheid, nauwkeurigheid en klanttevredenheid staan voorop in al onze werkprocessen.

Doet de klant een offerteaanvraag, dan krijgt hij zo snel mogelijk een voorstel op maat. Nadien kan hij een conceptpreview of zelfs een staaltje opvragen.

Producten worden stipt op tijd geleverd en gemonteerd, zonder enige uitzondering.

Uiteraard staan we ook helemaal achter ons veelzijdige en betrouwbare basisproduct: piepschuim. 

Op zich is piepschuim geen gouden uitvinding. Maar het VPV Design team maakt wel degelijk het verschil met haar creatieve oplossingen, kwalitatieve vormgeving en een feilloze service.

Wie is wie?

GINO

Gino Vereecken, zaakvoerder van VPV Design

Gino vond het als kind (en lego- & meccanofanaat) al ferm plezant om eigen creaties vanaf nul te bouwen.

Als tiener ontdekte hij zijn vaders garage en repareerde er tal van bromfietsen. Zijn passie voor techniek zette hij nadien in als zelfstandige in de metaalsector. Nóg later ontdekte hij zijn creatieve krachten.

Als klanten hem de vraag stellen: hoe lossen we dat op, Gino? Dan bedenkt hij telkens weer iets nieuws met een grote wauw-factor.

Geloof je ’t niet? Test het gerust zelf uit.

MARIA

Maria, medezaakvoerder bij VPV Design

Maria is al jaren de liefdes- én businesspartner van Gino. Een onderneemster met flink wat pit ook.

Na de uren is ze graag creatief bezig in de keuken. Daar bakt ze de heerlijkste taarten en cupcakes, afgewerkt met rolfondant. Echte meesterwerken!

Binnen het VPV Design team is Maria verantwoordelijk voor de planning en de creatieve designs. Je vindt haar zelfs meer en meer terug in het  atelier.

Want piepschuim craften met de contoursnijmachine? Dat ís nu eenmaal geweldig tof om te doen.