Muurreclame en logo’s in piepschuim?

Natuurlijk wel!

VPV Design heeft alle artistieke en technische know-how in huis om jouw idee tot leven te wekken. Daar zijn we best fier op, jawel.
Elke klant krijgt bij ons een feilloze en supersnelle service, zonder uitzondering.

3D LETTERS &
LOGO’S XXL​

Piepschuim muurreclame? Handig!

Ze zijn smokin’ hot & trendy, de piepschuim letters en logo’s in het groot. Of reuzegroot, zo je wil. Met een XXL logo of XXL letters val je extra hard op. En VPV Design maakt ze precies in de vorm en kleuren die je voor ogen hebt.

Etaleer de letters rechtop in de kamer, op de kast, tegen de muur… of hang ze probleemloos op aan het plafond tijdens een feestje of event.

Isomo letters en logo’s zijn vederlicht en daarom ook superveilig voor je gasten. Yep, zelfs voor de allerkleinsten.

Zoek je een 3D logo in piepschuim voor buiten? Ook dat kan perfect. Je ontwerp krijgt dan een weerbestendige coating die we in elke gewenste kleur afwerken met een laklaag.

Wat dacht je van een custom made reclamebord in sterk isomo? Wij zorgen in no time voor een 3-dimensionele eyecatcher met hoge wauw-factor, in alle mogelijke stijlen en afmetingen.

Hulp nodig bij jouw 3D muurreclame concept? No worries! We verwelkomen je graag in onze designstudio in Lievegem.

Bespreek je project met onze creatieve designers. Wij geven je artistiek advies en tekenen uit wat er in je hoofd zit.

Al onze reclameborden op maat dienen zowel voor indoor als outdoor gebruik.

Reclamebord op maat

3D eyecatchers
op maat

voor binnen
en buiten

in alle afmetingen,
vormen en kleuren

vederlicht,
zelfs in XXL

Muurlogo’s in piepschuim

Vergeet het geklungel met muurstickers, kleefletters en wandbelettering. Het kan veel sneller, goedkoper, groter én in 3D. Wij sculpteren jouw muurlogo in piepschuim, exact zoals het ontwerp op papier en tot op de millimeter nauwkeurig.

Een logo uit piepschuim is superstevig en kleef je heel eenvoudig zelf tegen de muur van je woonkamer of kantoor. Verandering van decor? Dan haal je het ontwerp zonder probleem of schade gewoon weer van de muur.

It’s that easy!

Geef je bedrijf, je school, je hobbyclub of je eigen interieur extra diepgang met een wall quote in 3D piepschuim. Muur quotes werken inspirerend en motiverend en zijn ook gewoon machtig om naar te kijken. 

Anders dan bij vlakke kleefletters, vallen wall quotes extra goed op door het reliëf. Kies zelf de diepte van de piepschuim letters en speel zo met licht en schaduw op je muren.

Advies nodig bij je muurreclame en logo’s?
Kom gerust langs!

Wall quotes in 3D