Piepschuim of EPS industrie

de lat ligt altijd hoog

Geëxpandeerd polystyreen of EPS is de meer technische term voor piepschuim. De veelzijdige eigenschappen van EPS maken dit materiaal supergeschikt voor toepassingen in de industrie: van de bouw tot de verpakkingsindustrie.

Metsersbogen op maat

EPS Industrie

Als vakkundige metser kan je niet zonder metsersbogen op maat. Perfect op maat, wel te verstaan. Jawel, het VPV Design team legt de lat even hoog als jij.

Wij leveren metsersbogen aan in hoogwaardig EPS zodat ramen, deuren, gewelven en ander metselwerk tot op de millimeter nauwkeurig kunnen worden geplaatst. Omdat EPS vochtwerend is, zet het niet uit tussen de stenen of het beton. Je metselwerk kan dus veilig uitharden.

Mail ons gerust jouw tekening door en wij zorgen voor de rest.

Zuilen, dorpels, omlijstingen, trappen, balkons, terrassen en ornamenten voor in de tuin. Ook voor architectonisch beton komen op maat gesneden EPS industrie stukken bijzonder goed van pas.

Vertrouw gerust op VPV Design voor alle speciale vormgevingsbekistingen en betonuitsparingen die moeten kloppen tot in het kleinste detail. Creatieve architecten en aannemers zijn bij ons altijd welkom met hun ontwerp.

Architectonisch beton

STERK
LICHTGEWICHT

EPS en XPS piepschuim zijn ultralicht en toch sterk. Makkelijk te verwerken in alle maten en supersnel te (de)monteren.

100%
RECYCLEERBAAR

De kunststof polystyreen is 100 % recycleerbaar en daardoor dus 100 % ecologisch verantwoord. Een bewuste keuze!

WAAROM
PIEPSCHUIM?

VOCHT- &
BACTERIEWEREND

Piepschuim is uitermate vochtwerend en daardoor bestand tegen schimmels en micro-organismen.

GOEDKOOP
ALTERNATIEF

Isomo bevat 98 % lucht en maar 2 % kunststof. Dat maakt het een goedkoop en even duurzaam alternatief voor elk ander materiaal.

Betonmallen op maat

EPS Industrie

Je hebt specifieke 3D betonmallen op maat nodig voor jouw project of kunstwerk? Wij snijden en frezen het sterke EPS volledig naar wens. Geen enkele vorm en afmeting is daarbij te gek.

Vul de EPS industrie mallen op met beton (of ander materiaal) en laat uitharden. Geniet volop van jouw unieke creatie terwijl voorbijgangers zich verbazen over zoveel technisch vernuft.

Verpakkingsmateriaal in piepschuim garandeert een ultraveilig, schokdempend en perfect isolerend transport van eender welk product.

Uiteraard maakt VPV Design deze EPS verpakking & bescherming helemaal aangepast aan jouw goederen.

Kom gerust bespreken wat je nodig hebt: isomo trays, inlays, bescherm- of inzetstukken? Wij denken met je mee en zorgen voor een EPS verpakking op maat in hoogwaardige kwaliteit.

EPS verpakking & bescherming