Piepschuim eyecatchers op maat

een ware eyeopener

Ken je isomo of piepschuim alleen maar als isolatie- en verpakkingsmateriaal? Dan zorgen wij voor een ware eyeopener met onze eyecatchers. Vederlicht én betaalbaar! Wij craften jouw decor en decoratie op maat, zowel voor particulier áls professional.

Decor en decoratie in piepschuim

3D objecten, 2D silhouetten, kleurrijke gadgets, de namen van je kids op hun slaapkamerdeur… you name it, we craft it. Creatief decoreren met piepschuim is de toekomst. Daar zijn wij bij VPV Design ‘isomovast’ van overtuigd.

Piepschuim is gewoon een geweldig product. Wist je dat het voor 98 % uit lucht bestaat? Dat maakt het ultralicht en helemaal niet gevaarlijk voor mens of huisdier. Omdat piepschuim uitermate vochtwerend is, is het perfect bestand tegen schimmels en andere micro-organismen.

Heb je binnenkort een party, doopfeest, communie, verjaardag, huwelijk of jubileum? Overweeg dan decor en decoratie in piepschuim én op maat.

Wij denken graag met je mee en zorgen voor die unieke touch op jouw feest. Geen idee te wild. Just try us!

Nog een voordeel van piepschuim objecten is dat je ze eenvoudig bevestigt op gelijk welke ondergrond, zonder boren of kloppen. Bijzonder handig in een etalage, bijvoorbeeld.

Winkeliers zijn bij elke soldenperiode en seizoenswissel druk in de weer met nieuwe etalagestukken. Je etalage vernieuwen doe je het liefst zo snel en eenvoudig mogelijk, toch? Dat begrijpen we bij VPV Design. Net daarom is je etalage inrichten in piepschuim superslim.

Bij ons laat je jouw etalagestukken helemaal volgens wens craften en afwerken in je huisstijl. Een must, als je wil inzetten op een stevige branding.

Etalage in piepschuim

STERK
LICHTGEWICHT

EPS en XPS piepschuim zijn ultralicht en toch sterk. Makkelijk te verwerken in alle maten en supersnel te (de)monteren.

100%
RECYCLEERBAAR

De kunststof polystyreen is 100 % recycleerbaar en daardoor dus 100 % ecologisch verantwoord. Een bewuste keuze!

WAAROM
PIEPSCHUIM?

VOCHT- &
BACTERIEWEREND

Piepschuim is uitermate vochtwerend en daardoor bestand tegen schimmels en micro-organismen.

GOEDKOOP
ALTERNATIEF

Isomo bevat 98 % lucht en maar 2 % kunststof. Dat maakt het een goedkoop en even duurzaam alternatief voor elk ander materiaal.

Decorbouw in piepschuim

VPV Design is bovendien ook de ideale partner voor vakmensen in de artistieke sector.

Decorbouwers, podiumbouwers, rekwisiteurs, event planners en festivalorganisatoren kloppen bij ons graag aan met hun specifieke noden en wensen. Zij kennen als geen ander de vele voordelen van decor en decoratie in piepschuim.

Ben je voor je productie nog op zoek naar een feilloze uitvoering van je 3D decorstukken, props en rekwisieten in EPS? Onze professionele EPS snijmachines kunnen alle mogelijke vormen en groottes aan.

Verder is ons atelier ook uitgerust met de nieuwste technologieën om jouw piepschuim decorstukken een high end afwerking te geven.